fbpx

Blog

Solutii rapide pentru transporturi corporate si circuite turistice

Solutii rapide pentru transporturi corporate si circuite turistice

27 dec. 2019 Povesti de succes 135

Intr-o perioada a globalizarii și mobilitatii, calatoriile de afaceri sunt pe lista de preocupari a oricarei organizatii. Uneori deplasarile apar brusc, nefiind planificate si trebuie gasite solutii foarte rapid. Alteori, se primesc vizite ale partenerilor externi, iar obiectivul este de a-i duce in locuri speciale, cu iz istoric, romantic sau contemporan pentru a fi o experienta unica ce va contribui, fara indoiala, la dezvoltarea parteneriatului. Cei de la Come&Go Corporate Travel ofera servicii ce raspund, in mod optim, acestor nevoi.

Solicitari de transport pe ultima suta de metri

A aparut o deplasare neprevazuta si ai nevoie de transport? Echipa Come&Go Corporate Travel are solutia cea mai potrivita pentru toate tipurile de companii. Orice solicitare de transport poate fi onorata daca este transmisa cu 48 de ore inainte de plecare. Masini, van-uri sau autocare, cu sau fara sofer, sunt gata sa ajute pasagerii sa ajunga in timp util la sau de la aeroport.

Tururi unice

Un tur special ce ii va impresiona pe partenerii de afaceri este cel in cadrul caruia participantii se vor putea intalni cu ursii si vor vizita celebrul castel al lui Dracula. La poalele muntilor Carpati, langa micul oras Zarnesti, pe o suprafata de peste 69 de hectare cu paduri luxiriante si rauri limpezi, se gaseste casa a aproape 90 de ursi maro. Fiecare urs are o poveste emotionanta, fiind salvat din captivitate. Libearty Sanctuary este cel mai frumos sanctuar al ursilor, aici demonstrandu-se faptul ca povestile cu final fericit sunt posibile. Excursia este potrivita pentru toate tipurile de participanti, de la copii de 5 ani pana la exploratori experimentati, fiind o experienta unica pentru cei ce iubesc animalele si vor sa descopere frumusetea Muntilor Carpati.

Plecarea are loc dimineata, cand un sofer cu experienta va face de neuitat un drum prin salbaticie, pana la sanctuarul ursilor. Cei mai multi au fost salvati din custi mici si murdare unde erau tinuti ca atractie pentru turisti. Experienta va fi una memorabila, participantii putand vedea cum traiesc acum si cum se bucura de libertate. Ulterior, se va pleca in cautarea contelui Dracula, vizitandu-se castelul acestuia. Pranzul va fi servit la un restaurant cu specific traditional unde se vor putea degusta specialitati romanesti, inclusiv un desert foarte indragit – papanasii.

Puteti apela cu incredere la echipa Come&Go Corporate Travel atunci cand aveti nevoie de circuite turistice si transport corporate. Dincolo de aceste servicii, aici veti gasi consultanti specializati in identificarea celor mai competitive preturi pentru cazari, bilete de avion, rezervari la restaurant, asigurari medicale si multe altele. Puteti sa ii consultati pentru orice provocari intalniti in legatura cu calatoriile corporate – veti fi surprinsi de profesionalismul si dedicarea specialistilor de aici.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2024. All rights reserved.