fbpx

Intrebari frecvente

Afla raspunsuri pentru toate intrebarile tale legate de promovarea prin Bartera.

Ce este Bartera?

Bartera este o platforma de promovare online pentru afacerile mici si mijlocii care vor sa-si intensifice prezenta pe internet si sa-si mareasca numarul de clienti. Pe Bartera iti poti expune produsele si serviciile gratuit si poti lega colaborari si parteneriate cu alte firme pentru imbunatatirea ofertelor tale.

Toate tipurile de afaceri sunt bine primite pe Bartera, indiferent de dimensiunea sau domeniul lor de activitate si, bineinteles, atat timp cat sunt legale. De asemenea, forma de organizare juridica a companiei nu reprezinta, nici ea, un impediment pentru inscriere, indiferent ca administrezi un SRL, o Asociatie Familiala sau un PFA.

Bartera este un site de promovare online pentru companii, care iti ofera posibilitatea sa expui produsele si serviciile pe care le oferi pe o piata libera si activa. Prin Bartera vei creste expunerea companiei tale pe internet si vei avea ocazia sa gasesti noi clienti pentru ceea ce oferi. Prin Bartera vei putea accesa gratuit o piata noua de desfacere pentru produsele tale, dar si un mediu de promovare online pentru afacerea ta.

Ai acces la o serie de servicii pentru a te promova in cadrul site-ului Bartera, prin pachetele noastre de promovare Premium si Corporate. Acestea includ: afisarea preferentiala a profilului companiei tale, afisarea unei galerii foto cu preturi pentru toate produsele tale, realizarea de articole, advertoriale si animatii de promovare, acces la suport tehnic din partea echipei Bartera si multe altele. Pentru detalii suplimentare, acceseaza pagina noastra de preturi, unde vei gasi toate pachetele de promovare.

Inscrierea unei companii pe Bartera e gratuita. Daca insa doresti sa te bucuri de o mai multe facilitati in cadrul platformei, precum si de o serie de servicii de promovare online pentru site-ul tau, poti accesa unul din pachetele noastre de promovare Premium (97 lei) sau Corporate (197 lei)

Da, toate pachetele sunt achizitionate pe o perioada de minimum 6 luni.

In functie de pachetul pe care il alegi, poti beneficia de suport tehnic din partea echipei Bartera pentru completarea tuturor datelor si informatiilor relevante pentru afacerea ta. Mai mult, achizitionand unul din pachetele Premium sau Corporate, te vei bucura de suport tehnic extins din partea echipei pentru orice problema.

Daca vrei sa te bucuri de mai multe facilitati, precum si o expunere sporita in cadrul platformei Bartera, achizitioneaza unul din pachetele superioare, pe care le poti consulta in pagina de preturi.

Da, in cazul intreruperii abonamentului tau, firma ta va beneficia in continuare de un profil in cadrul platformei Bartera, insa facilitatile contului tau vor fi limitate la beneficiile standard.

Daca ai nevoie de un pachet personalizat pentru promovarea afacerii tale, ia legatura cu noi si putem stabili impreuna un pachet de servicii adaptat strict la nevoile tale. Poti lua legatura cu noi prin la telefon, prin email sau prin formularul de contact de pe site.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2024. All rights reserved.