fbpx

Despre noi

Tot ce trebuie sa stii despre promovarea afacerii prin Bartera

Despre platforma Bartera

Bartera e o platforma de promovare pe internet unica pentru Romania, unde companiile mici si mijlocii isi pot promova liber si nerestrictionat serviciile sau produsele, pentru a-si accelera dezvoltarea, totul fara niciun cost. Schimbarea pe care o aduce Bartera pe piata este modul inovativ prin care o firma poate sa isi faca publicitate online, fara niciun cost. Prin contul tau Bartera ai acces la o piata nerestrictionata, unde iti poti expune produsele si serviciile si vei face parte dintr-o comunitate dinamica de companii si liber profesionisti cu care poti lega colaborari fructuoase.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Pe Bartera nu au acces doar firmele, ci si utilizatorii individuali, care pot interactiona cu compania ta si cu produsele sau serviciile pe care le oferi. Acestia pot cumpara de la tine prin intermediul platformei, iar asta iti va da ocazia unica de a testa pe piata produsele si serviciile pe care le oferi intr-un mediu sigur si lipsit de riscuri.

Cu ajutorul Bartera, promovarea gratuita pe internet devine o realitate si un mare avantaj atat pentru companii, cat si pentru utilizatorii individuali. Vei avea acces la un sistem performant, dinamic si rapid, ca sa poti raspunde mai usor si mai energic la provocarile pietei. Iar daca asta nu te-a convins, ar trebui sa stii ca vei beneficia mereu de asistenta dedicata din partea echipei noastre, pentru totul sa mearga ca pe roate.

Despre echipa Bartera

Ai posibilitatea sa lucrezi cu o echipa dedicata si pasionata, de experti bine pregatiti in web design, editare foto-video si redactare de text, gata oricand sa rezolve orice problema ai avea. Te vom ajuta sa-ti promovezi cat mai eficient afacerea, atat pe platforma noastra, cat si in afara acesteia, pentru ca tu sa te poti concentra pe ce e mai important: pe afacerea ta.

Afacerea ta are nevoie de un website? La Bartera ai o echipa intreaga de profesionisti cu o experienta de peste 10 ani pe piata de web design din Romania. Insa nu ne oprim doar la crearea de site-uri. Iti oferim gazduire, mentenanta si suntem gata sa realizam pentru tine portale web, aplicatii si chiar programe software la comanda.

Ai nevoie de text, articole si bloguri pentru pozitionare in Google? Avem un departament dedicat, care va pune in aplicare viziunea si valorile tale, imbunatatind pozitionarea si traficul de pe site-ul tau. Ai nevoie de materiale foto sau video? Apeleaza la noi si bucura-te de fotografii si clipuri de calitate care vor atrage utilizatorii pe site sau pe canalul tau de youtube si ii vor transforma din vizitatori in clienti.

629

firme

In acest moment sunt 629 de firme active inscrise pe platforma

24

orase

Firme din 24 de orase sunt inregistrate pe platforma

800+

recenzii

Citeste mai mult de 800 de recenzii lasate de vizitatorii nostri

1000+

vizitatori

Ne mandrim cu peste 1000 de utilizatori activi pe site in fiecare zi

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2024. All rights reserved.