fbpx

Cum functioneaza

Cum sa activezi si tu pe platforma Bartera

Bartera.ro e un site de promovare online pentru afacerile care vor sa-si creasca expunerea online si sa-si largeasca baza de clienti. Inscrierea pe Bartera e simpla, rapida si gratuita. In plus, prin echipa Bartera, vei avea acces cele mai bune servicii de web design si promovare online, la preturi cu adevarat competitive. Odata ce te-ai inscris, vei putea colabora cu alte companii si vei putea vinde produse si servicii catre utilizatorii de pe site. Iata ce trebuie sa faci:
Pasul 1
01 .

Iei legatura cu noi

Pentru a lua legatura cu noi, completeaza formularul de inscriere de pe site. Nu trebuie decat sa iti scrii numele, adresa de email si un numar de telefon la care te putem contacta. Poti ajunge usor la formular, printr-un simplu click pe Adauga Afacerea. Odata ce ai completat formularul de inscriere, apasa pe Trimite.

Iei legatura cu noi
Pasul 2
02 .

Iti activezi contul

Dupa ce completezi formularul de inscriere, vei primi un email autogenerat, pe care il poti folosi pentru a te autentifica in contul nou creat. Dupa ce te loghezi, contul afacerii tale va deveni activ si vei avea optiunea de a schimba parola initiala, daca doresti.

Iti activezi contul
Pasul 3
03 .

Completezi datele afacerii tale

Odata ce ai terminat de creat contul afacerii tale, e timpul sa-ti faci afacerea cunoscuta, completand informatiile relevante despre aceasta. In sectiunea Contul meu vei putea adauga singur toate datele despre afacerea ta pe care le consideri importante, atat pentru clientii tai, cat si pentru potentialii colaboratori.

Completezi datele afacerii tale
Pasul 4
04 .

Cresti expunerea afacerii in cadrul platformei

Odata inregistrat pe Bartera, vei avea acces la o gama larga si diversificata de servicii de promovare, care te vor ajuta sa cresti expunerea online a site-ului, accelerand dezvoltarea afacerii pe care o conduci. Selectand unul dintre pachetele noastre de promovare (Promovare Premium sau Promovare Corporate), vei avea acces la mai multe facilitati speciale, gandite in mod expres pentru a creste vizibilitatea si numarul de clienti al afacerii tale.

Cresti expunerea afacerii in cadrul platformei
Pasul 5
05 .

Checkout si plati

Daca vei alege unul din pachetele noastre de promovare online (Promovare Premium sau Promovare Corporate), vei fi automat redirectionat catre pagina de checkout. Aici va trebui sa completezi datele tale de facturare, iar dupa efectuarea platii esti gata. Vei primi din partea noastra un email de confirmare, comanda ta va fi inregistrata, iar noi ne vom apuca de treaba.

Checkout si plati
Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2019. All rights reserved.