fbpx

Cum functioneaza

Cum sa activezi si tu pe platforma Bartera

Bartera.ro e un site de promovare online pentru afacerile care vor sa-si creasca expunerea online si sa-si largeasca baza de clienti. Inscrierea pe Bartera e simpla, rapida si gratuita. In plus, prin echipa Bartera, vei avea acces cele mai bune servicii de web design si promovare online, la preturi cu adevarat competitive. Odata ce te-ai inscris, vei putea colabora cu alte companii si vei putea vinde produse si servicii catre utilizatorii de pe site. Iata ce trebuie sa faci:
Pasul 1
01 .

Iei legatura cu noi

Pentru a lua legatura cu noi, completeaza formularul de inscriere de pe site. Nu trebuie decat sa iti scrii numele, adresa de email si un numar de telefon la care te putem contacta. Poti ajunge usor la formular, printr-un simplu click pe Adauga Afacerea. Odata ce ai completat formularul de inscriere, apasa pe Trimite.

Iei legatura cu noi
Pasul 2
02 .

Ne cunoastem mai bine

Dupa ce completezi formularul de inscriere, vei primi de la noi cateva intrebari despre serviciile sau produsele tale. Detaliile pot face diferenta pe internet, atat pentru clienti cat si pentru viitorii tai parteneri, asa ca ele sunt mereu binevenite. Dupa ce ai terminat de raspuns la intrebarile noastre, ni le poti trimite direct prin email.

Iti activezi contul
Pasul 3
03 .

Incarcam afacerea ta pe site

Odata ce primim de la tine informatiile de care avem nevoie, suntem gata sa urcam afacerea ta pe site. In acest punct, nu mai ramane decat sa ne trimiti o fotografie pentru profilul companiei tale si sa astepti. In maximum 24 de ore, firma ta va aparea pe site si vei putea incepe sa interactionezi cu alte companii si cu utilizatorii nostri.

Completezi datele afacerii tale
Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2024. All rights reserved.