fbpx

Servicii

Alege servicii de promovare online de cel mai inalt nivel

Pe langa avantajele promovarii gratuite, la Bartera ai acces la o gama larga si diversificata de servicii de promovare online, toate orientate catre dezvoltarea afacerii tale. De la servicii de web design si creare de aplicatii web, pana la servicii de optimizare seo si realizare de animatii, aici le vei gasi pe toate.

Pe internet nu exista scurtaturi si nici solutii miraculoase. Nu exista un factor singular care sa te propulseze in fata concurentei, ci mai degraba o suma de factori mai mici, dar care au impreuna o influenta imensa asupra reusitei unei afaceri.

Daca vrei sa obtii rezultate, trebuie sa mentii un echilibru fin intre toate elementele promovarii online. Astfel, afacerea ta va beneficia de expunerea online pe care o merita.

Bazandu-se pe experienta acumulata in ani de zile, echipa Bartera lucreaza din greu pentru a se asigura ca ai intotdeauna parte de cele mai bune solutii de promovare online pentru afacerea ta.

Cu ajutorul Bartera, vei putea sa imbunatatesti radical pozitionarea site-ului in rezultatele de cautare si sa-ti depasesti rapid competitorii din mediul online, iar afacerea ta va creste si va prospera. Colaborand cu Bartera, efectele eforturilor tale de promovare online se vor face rapid simtite si vor avea un impact puternic, atat asupra traficului, cat si asupra ratei de conversie.

Intareste prezenta afacerii tale pe internet prin servicii eficiente de promovare online, care te vor ajuta sa cresti traficul de pe site si sa maximizezi vanzarile. Alege din aceasta lista serviciile de care ai nevoie:

Creare website de prezentare

Creare website de prezentare

Colaborand cu Bartera, ai acces la cele mai bune servicii de consultanta si creare site pentru un numar nelimitat de pagini, totul la cele mai bune preturi. Lucreaza cu Bartera si bucura-te de un site dinamic, cu un design unic, responsive si optimizat pentru motoarele de cautare, care va sustine dezvoltarea afacerii tale.

Mai mult
Promovare Google Adwords

Promovare Google Ads

Daca timpul nu este de partea ta si doresti sa generezi rapid trafic pe site, Bartera te poate sprijini, demarand campanii de promovare pay-per-click, care sa genereze rapid rezultatele pe care le astepti. Bartera va crea pentru tine campanii eficiente pe Google Ads, care te vor ajuta sa-ti depasesti competitorii.

Mai mult
Creare magazin online

Creare magazin online

Daca te pregatesti sa deschizi un magazin online, echipa Bartera are cele mai bune solutii pentru tine. Aici vei putea beneficia de expertiza unei echipe de profesionisti, care te va ajuta sa dezvolti un magazin online cu un design original, un numar nelimitat de produse, precum si un panou de administrare completa a magazinului.

Mai mult
Redactare de articole, bloguri si continut SEO

Redactare de continut SEO

Cu ajutorul serviciilor de copywriting oferite de Bartera, poti imbunatati radical pozitionarea site-ului tau in rezultatele de cautare. Fie ca e vorba de bloguri, articole sau continut optimizat seo pentru site-ul tau, profita de experienta echipei Bartera si imbunatateste traficul, vanzarile si expunerea online a afacerii tale.

Mai mult
Creare aplicatii mobile

Creare aplicatii mobile

Bartera poate realiza pentru tine si afacerea ta cele mai performante aplicatii pentru platforme mobile, atat pentru Android, cat si pentru iOS. Bartera pune un accent deosebit pe interactiunea facila a utilizatorilor si a administratorilor cu aplicatiile create, lucru cu un puternic impact asupra eficientei lor.

CERE OFERTA
Dezvoltare software

Dezvoltare software

La Bartera, toate ideile, nevoile si dorintele tale se pot transforma in solutii software performante si personalizate. Acestea te vor ajuta sa-ti dezvolti afacerea si sa-ti cresti baza de clienti. Expertii Bartera iti stau la dispozitie pentru realizarea de solutii si programe software la comanda adaptate la nevoile afacerii tale.

CERE OFERTA
Realizare landing page

Realizare landing page

Atat de utile in campaniile de promovare si in cresterea ratelor de conversie, landing page-urile te pot ajuta sa dirijezi mai usor atentia utilizatorului catre scopul pe care ti l-ai propus. Bartera poate crea pentru tine landing page-uri eficiente si rapide, cu un design responsive, imagini atractive si un text convingator.

CERE OFERTA
Creare logo

Creare logo

Un logo bine realizat atrage atentia utilizatorilor din primul moment, comunicandu-le prin elemente vizuale principalele valori ale afacerii. Tocmai de aceea, Bartera iti pune la dispozitie intrega expertiza a echipei sale de profesionisti pentru realizarea de logo-uri personalizate si atractive, in format vectorial.

Mai mult
Realizare video animat

Realizare video animat

Continutul video te poate ajuta sa duci afacerea ta la urmatorul nivel. Bartera poate realiza pentru tine clipuri video pentru prezentarea logo-ului si promovarea afacerii tale, intarind eforturile tale de branding. Bartera poate realiza animatii si clipuri video pentru promovarea companiei tale pe internet, popularizandu-ti brandul.

CERE OFERTA
Promovare social media

Promovare social media

Lucreaza cu Bartera pentru crearea si administrarea paginilor de Facebook sau Instagram ale afacerii tale si te vei bucura intotdeauna de rezultatele pe care le astepti de la retelele sociale unde afacerea ta este activa. De la postari, la concursuri, oferte si promotii, aici vei avea parte de toate serviciile de care ai nevoie.

Mai mult
Servicii editare foto/video

Servicii editare foto/video

Imaginile au o importanta strategica atunci cand vine vorba de vanzari. Bartera iti pune la dispozitie servicii de realizare si editare foto-video profesionista, care te vor ajuta sa atragi utilizatorii. Echipa Bartera te poate ajuta sa editezi imaginile si fotografiile de care nu esti multumit, imbunatatindu-le aspectul si calitatea.

CERE OFERTA
Consultanta de management

Consultanta de management

Fie ca e vorba organizarea activitatilor de zi cu zi, realizarea achizitiilor sau completarea documentatiei aferente, Bartera iti sta la dispozitie cu tot ce ai nevoie. Lucreaza cu o echipa profesionista de consultanti, care te va scapa de griji si birocratie si concentreaza-te pe dezvoltarea afacerii tale!

CERE OFERTA
Servicii IT complete

Servicii IT complete

Cand vine vorba de servicii IT, expertiza e un factor esential. La Bartera vei putea colabora cu profesionisti bine pregatiti din domeniul IT, care te pot sprijini cu solutii software si hardware. Fie ca ai nevoie de routere si echipamente de retelistica, ca vrei sa configurezi servere si programe software, aici le vei gasi pe toate.

CERE OFERTA
Redactare si publicare advertoriale

Redactare si publicare advertoriale

Advertorialele te pot ajuta sa-ti popularizezi brandul pe internet si sa cresti rapid baza de clienti ai companiei tale. Cu ajutorul serviciilor de redactare si publicare de advertoriale oferite de Bartera, vei atrage atentia utilizatorilor si vei creste traficul si vanzarile de pe site-ul tau.

Mai mult
Promovare offline pentru afaceri

Promovare offline

Datorita legaturilor stranse cu o serie de companii si organizatii din mai multe domenii, Bartera te poate ajuta sa iti promovezi afacerea si in mediul offline. Fie ca e vorba de bannere, de tricourile jucatorilor din competitii sportive, fie ca e vorba de prezentarea afacerii tale ca sponsor oficial, cu Bartera ai acces la toate.

CERE OFERTA
Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2023. All rights reserved.