fbpx

Blog

S-a lansat Edugate – poarta ta spre educatie

S-a lansat Edugate – poarta ta spre educatie

19 dec. 2019 Povesti de succes 134

Asa cum spunea si Nelson Mandela, educatia este cea mai puternica arma ce poate fi folosita pentru a schimba lumea. Cu acest gand a pornit la drum si echipa Edugate. in prezent, Edugate inseamna 20 de cursuri, 420 de cursanti si 4 traineri, dar paleta de cursuri se imbogateste in permanenta, asadar urmarind site-ul veti vedea si ultimele noutati.

Ce reprezinta Edugate

insasi denumirea este cea care ofera un raspuns la aceasta intrebare. Astfel, Edugate reprezinta o poarta de acces catre cunoastere. Echipa ce formeaza Edugate este o echipa tanara, ambitioasa si profesionista ce a fost creata in jurul dorintei de a pune bazele unui start-up in domeniul educatiei. Cei patru membri ai companiei au background in domeniul resurselor umane si training-ului, atat prin perspectiva studiilor de profil cat si a celor peste 10 ani petrecuti in companii multinationale.

Ca si in muzica, in domeniul educatiei este vorba de a oferi din experienta si informatiile tale celor din jur . Astfel, Edugate isi propune sa faciliteze accesul spre dezvoltare tuturor persoanelor ce isi doresc acest lucru, punandu-le la dispozitie traineri calificati si experienta acestora. De asemenea, Edugate ofera cursuri personalizate pentru companii, cunoscand faptul ca dezvoltarea angajatilor ocupa un loc vital in cresterea acestora.

Cursuri pentru persoane fizice

in prezent, pe website-ul Edugate figureaza 12 cursuri dedicate persoanelor fizice, Acestea abordeaza teme variate cu privire la dezvoltarea personala (Afirmare personala, incredere in sine, Cine sunt eu?, etc) si profesionala (Recrutarea sub lupa, Competente antreprenoriale, etc) a fiecarui individ. Fiecare curs are o descriere succinta astfel incat participantii sa isi poata contura o idee despre ce urmeaza sa invete dar si obiective expres specificate.

De asemenea, sunt mentionate si toate informatiile logistice necesare: locatia, durata, numarul maxim de participanti, limba in care cursul este livrat, costul si trainerul. in plus, exista un formular de inscriere ce poate fi completat direct pe website, scutind astfel timp si facand procesul de inscriere usor si placut.

Cursuri pentru companii

Pe website-ul Edugate exista 8 cursuri si programe dedicate companiilor: Diagnoza si dezvoltare organizationala, Leadership essentials, Stress as an opportunity, Conflict as a solution opportunity, Storytelling, Public speaking, Managementul conflictelor, Rolul leaderului in schimbare. insa oferta nu se limiteaza la ele. Acestea se adapteaza si personalizeaza in functie de profilul fiecarui client, de obiectivele si cerintele acestuia. Pentru a se asigura ca sunt obtinute rezultatele asteptate, echipa Edugate realizeaza intai o analiza a acestora, ulterior personalizand cursul. inscrierea cursantilor se poate face folosind formularul integrat sau contactand compania pentru o oferta adaptata. Pretul per cursant poate varia in functie de tema, de resursele necesare si de numarul total de participanti.

Nu in ultimul rand, deoarece educatia se poate realiza si in cadre informale, echipa Edugate faciliteaza si programe de teambuilding personalizate.

Echipa Edugate va propune pentru luna ianuarie un workshop special care sa marcheze inceputul unui an nou, Workshop-ul de intentie si Vision Board, prin care sa va stabiliti ce obiective va propuneti pentru noul an, dar si modalitati clare si instrumentele necesare pentru atingerea acestora, astfel incat acestea sa nu ramana doar la stadiul de intentie. Workshop-ul va avea loc pe 11 ianuarie de la ora 11:00 in Ploiesti, la Hotel Central, si pe 14 ianuarie, ora 18:00, in Bucuresti, la sediul Education Point.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2020. All rights reserved.