fbpx

Blog

Meniu digital gratuit pentru cei din domeniul HORECA

Meniu digital gratuit pentru cei din domeniul HORECA

22 iul. 2020 Povesti de succes 415

In contextul in care intreg domeniul HORECA a fost profund afectat de catre criza generata de pandemia de COVID-19 orice sprijin adus tuturor acelora care activeaza in aceasta industrie este un mare avantaj. In aceasta situatie de criza foarte multe business-uri s-au vazut nevoite sa se mute in mediul online. Acest lucru a fost la indemana pentru foarte multe domenii de activitate.

Insa, pentru cei din domeniul HORECA lucrurile nu au stat la fel de simplu. Si acest lucru mai ales pentru cei care activeaza in domeniul ospitalitatii si al alimentatiei publice. Pentru ca daca un magazin online poate vinde relativ usor din online si cumva aceasta practica era deja cunoscuta atat la nivel de antreprenor, cat si la nivel de client, in cazul domeniul HORECA lucrurile stau cu totul altfel.

Cei mai multi dintre clientii acestui domeniu apelau la servicii tocmai pentru a se bucura de prezenta fizica a unei locatii sau de compania unor prieteni. In orice criza este important sa gasesti solutii si sa te pliezi cat mai bine pe noua situatie pentru a reduce pe cat posibil pierderile si poate chiar a te bucura de profit. O situatie de criza ne invata sa ne adaptam si sa facem schimbari astfel incat sa raspundem noii realitati.

In aceasta situatie, cei de la ITEXCHANGE CONSULTING se adreseaza tuturor companiilor care lucreaza in domeniul HORECA cu o oferta de a beneficia de un meniu digital pentru clientii acestor societati comerciale. Meniul digital este oferit gratuit de aceasta firma din domeniul serviciilor IT si vine ca sprijin pentru unul dintre cele mai afectate domenii din punct de vedere economic ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Pentru a putea beneficia de un meniu digital gratuit orice business din domeniul HORECA trebuie sa urmeze o serie de pasi simpli.

Primul pas este sa iei legatura cu echipa de la ITEXCHANGE CONSULTING folosind formularul de contact de pe pagina dedicata acestui serviciu de meniu digital, si anume https://itexchange.eu/meniu-digital/.

Pasul doi este scanarea meniului pe care orice business il propune clientilor si trimiterea meniului scanat sau in orice alta forma digitala. Se poate trimite astfel meniul in format JPEG sau PDF, dar si in alte formate digitale. Ulterior va fi creata o pagina dedicata meniului respectiv si un cod QR pentru fiecare meniu digital astfel creat. Codul QR va putea fi amplasat pe mesele din locatia restaurantului sau a localului care a trimis meniul, iar clientii vor putea sa scaneze codul QR respectiv pentru a avea acces la meniul complet sub forma unei pagini web.

Realizarea de meniu digital se va efectua foarte rapid si fara batai de cap cauzate de semnarea unui contract. Tot ceea ce trebuie sa faca orice business din domeniul HORECA ce are nevoie de un meniu digital este sa ia legatura cu ITEXCHANGE CONSULTING, sa trimita meniul scanat sau in format digital si apoi sa afiseze codul QR exact asa cum il primesc in localul lor. Totul este foarte simplu, extrem de rapid si beneficiaza de costuri zero!

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2020. All rights reserved.