fbpx

Blog

Imprimante fiscale avizate ANAF la preturi de case de marcat

Imprimante fiscale avizate ANAF la preturi de case de marcat

06 dec. 2019 Povesti de succes 129

O imprimanta fiscala este o imprimanta de bonuri careia i-a fost atasata o memorie fiscala. Ea poate fi folosita in momentul in care se conecteaza la un software POS, fiind instalata pe un PC sau pe o tableta. Multe companii se orienteaza catre achizitionarea de imprimante fiscale deoarece ofera o flexibilitate mult mai mare in comparatie cu casele de marcat, din perspectiva facilitatilor de tiparire si configurare. Astfel, acestea permit tiparirea chiar si a denumirilor lungi ale produselor, inserarea de texte publicitare in cadrul bonurilor fiscale, alegerea mai multor cote de TVA, configurarea mai multor forme de plata. Prin urmare, cei de la Master Computers au pregatit oferte speciale, la preturi promotioanale pentru a veni in sprijinul antreprenorilor si oamenilor de afaceri.

De ce serviciile oferite de Master Computers

Echipa Master Computers ofera servicii complete astfel incat sa fie un partener de incredere pentru toate companiile: instalare, fiscalizare, service si suport. Imprimantele fiscal cu jurnal electronic sunt pregatite special pentru a fi in concordanta cu normele legale in vigoare. Ele sunt avizate ICI si ANAF.

In plus, echipa ofera ajutor cu toate actele necesare fiscalizarii. In plus, imprimantele fiscale oferite sunt fiabile si sigure, ele fiind rezultatul a peste 25 de ani de experienta la care se adauga si credibilitatea data de parteneriatul cu compania EPSON.

Foarte important este si faptul ca aceste imprimante sunt usor de folosit, instructajul de utilizare fiind inclus in pretul de achizitie al imprimantei.
Nu in ultimul rand, toti clientii Master Computers beneficiaza de asistentas specializata permanenta, in regim de urgenta.
Pe scurt, despre Master Computers se pot spune urmatoarele:

  • Peste 2000 de client la nivel national;
  • Prezenta remarcabila si puternic concurent pe piata serviciilor IT inca din anul 1992;
  • Suport tehnic dedicat 24/7;
  • Asistenta in procesul de fiscalizare;
  • Oferirea unei garantii de 2 ani;
  • Flexibilitatea si siguranta EPSON

Modele de imprimante fiscale

Imprimantele fiscale cu jurnal electronic difera in functie de anumite aspecte: latimea chitantei, modul de decupare a acesteia, interfetele de conectare, setul de drivere necesar, viteza de imprimare.

Echipa Master Computers propune doua modele speciale de imprimante fiscale: imprimanta matriciala cu jurnal electronic TM U220A și imprimanta termica cu jurnal electronic TM T260F. Imprimanta termică este foarte utila in cazul tiparirii bonurilor deoarece ea nu necesita utilizarea unui cartus de cerneala, are o viteza mare de printare si este silentioasa. Ambele beneficiaza de sistem auto cutter.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2020. All rights reserved.