fbpx

Blog

Excursii unice organizate de Oameni multumiti

Excursii unice organizate de Oameni multumiti

06 nov. 2018 Povesti de succes 930

Grupul Oameni multumiti este alegerea ideala pentru persoanele care iubesc natura, istoria si peisajele Romaniei. Este echipa perfecta pentru cei care isi doresc sa fuga din cotidian si sa isi clateasca ochii cu frumusetile de pe teritoriul tarii noastre si pentru excursionistii care aleg sa viziteze intai obiectivele turistice ale Romaniei inainte sa calatoreasca in alte zone din afara tarii.

O agentie de turism altfel

Grupul Oameni multumiti nu se ocupa doar cu organizarea de iesiri in natura sau la evenimente culturale. Acesta creeaza experiente memorabile, de suflet. De aceea, Oameni multumiti este o agentie de turism diferita de toate celelalte. Activitatea sa are la baza dorinta de a le oferi oamenilor bucurii. De altfel, sloganul echipei este „Daruieste. Multumeste. Imbratiseaza”.

De la calatorii create in functie de evenimente, la cele care au in centrul lor destinatii naturale superbe, excursiile propuse de grupul Oameni multumiti iti arata tara asa cum nu ai mai vazut-o. Iata cateva experiente esentiale care stau la baza excursiilor semnate de Oameni multumiti si de ce nu ar trebui sa le ratezi:

Spiritul sarbatorilor de iarna

Cu Oameni multumiti, intri mai usor in spiritul sarbatorilor. In luna decembrie, se organizeaza excursia „La spiridusii lui Mos Craciun”, in cadrul careia participantii au ocazia sa vada fabrica de globuri de la Curtea de Arges, Manastirea Curtea de Arges si Casa Norocea.

Peisaje superbe

Oameni multumiti organizeaza si excursii pe placul iubitorilor de natura. In cadrul diferitelor iesiri, ai ocazia sa vezi Cheile Rametului, Salina Ocnele Mari, Rezervatia naturala padurea Babadag-Codru, Lacul Iacobdeal, Cascada Putna, Cheile Tisitei si multe altele.

Romania spirituala

Manastirile din Romania sunt o parte importanta din bogatia spirituala a acestei natiuni. Daca vrei sa le cunosti mai bine, poti face acest lucru prin itinerariile create de Oameni multumiti.

Exploreaza vecinii tarii noastre

Majoritatea excursiilor sunt in Romania, insa echipa Oameni multumiti iti ofera ocazia sa vizitezi destinatii din Republica Moldova si Bulgaria la un cost redus fata de alte servicii similare.

Beneficiile unei excursii organizate de Oameni multumiti

Excursiile organizate de grupul Oameni multumiti lasa o impresie unica asupra participantilor. Daca te gandesti sa pleci intr-o excursie, iata cateva motive pentru care sa alegi Oameni multumiti:

  • Vezi destinatii superbe din Romania si din apropiere
  • Participi la evenimente deosebite
  • Te bucuri de costuri mici
  • Poti plati cu vouchere de vacanta Sodexo, Cheque Vacances (Up Romania) si EdenRed
  • Poti oferi o excursie in dar celor dragi tie

Opiniile celor care au calatorit cu Oameni multumiti stau marturie pentru faptul ca excursiile grupului nu sunt doar simple calatorii geografice, ci adevarate calatorii sufletesti. Spre exemplu, Angelica marturiseste: „Niciodata nu o sa pot uita grupul „Oameni multumiti”, ei mi-au facut viata mai frumoasa in multe feluri. Apreciez importanta lor in viata noastra, fara ei noi am fi neimpliniti.”

Atunci cand calatoresti cu un grup experimentat, ajungi sa iti cunosti mai bine tara si sa desfasori activitati interesante. Asa ca, daca ai ajuns in acel moment al vietii cand simti ca ai nevoie de ceva inedit, atunci prietenii tai de la Oameni multumiti sunt cei care te vor ajuta sa petreci zile si nopti de neuitat alaturi de ei si de alti calatori, contempland impreuna frumusetile naturale ale Romaniei.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2023. All rights reserved.