fbpx

Blog

Dentistry Hub – servicii stomatologice creative

Dentistry Hub – servicii stomatologice creative

14 ian. 2019 Povesti de succes 609

Dentistry Hub reprezinta un vis devenit realitate pentru doi tineri stomatologi, Cristi si Alin, care si-au dedicat cariera imbunatatirii permanente a serviciilor dentare si de transformare a acestora intr-un stil de viata sanatos.

Cei doi huberi si-au propus sa deschida un cabinet care sa reprezinte un loc in care oamenii sa vina relaxati, in care temerile si miturile despre frica de dentist sa nu se aplice.

Cristi si Alin sunt colegi inca din facultate, iar prietenia si buna dispozitie de care dau dovada incearca sa o transpuna in atmosfera creata in cabinet.

Desi cei doi stomatologi sunt la inceput de drum, ei au inceput acest parcurs cu dreptul. Prin calitatea serviciilor obtinute, prin calitatea lor ca oameni si prin initiativa lor de a crea un altfel de mediu. Un cabinet stomatologic in care sa mergi cu placere este ceea ce isi doresc cei doi, un loc in care sa te simti confortabil, in care sa uiti de problemele cotidiene si in care sa te concentrezi pe ceea ce conteaza, un serviciu stomatologic de calitate.

Desi pare un cabinet stomatologic obisnuit unde poti sa-ti faci un detartraj sau sa plombezi un molar, sa-ti pui un aparat dentar sau fatete, in realitate este mai mult decat atat. Este un loc unde te asteapta doi prieteni cu care poti sa discuti, care te asculta si iti inteleg nevoile, care pun mai presus de timpul lor, timpul tau, pe care vor sa-l petreci relaxat, fiind constient ca esti pe maini sigure.

Prietenia si rabdarea de care dau dovada cei doi stomatologi, Cristi si Alin, face parte din felul lor de a fi, astfel incat discutiile cu ei sunt foarte naturale, ei incercand in permanenta sa se ocupe in egala masura si de psihicul pacientului.

Astfel, serviciile lor nu se bazeaza doar pe cele mai noi tehnologii in care se pune accentul pe calitate, cat si pe empatia lor fata de problemele oamenilor, incercand astfel sa redefineasca experienta la dentist.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2021. All rights reserved.