fbpx

Blog

Barter Web, sponsor principal al echipei de fotbal Dristor Predators

Barter Web, sponsor principal al echipei de fotbal Dristor Predators

07 aug. 2018 Povesti de succes 300

Barter Web sustine activitatile sportive din Romania sponsorizand o echipa de fotbal cu mult potential, Dristor Predators.

In luna mai a acestui an, Barter Web s-a implicat in mod activ in sustinerea sportului romanesc, devenind sponsor princial al echipei sportive de amatori Dristor Predators. Meciurile echipei pot fi urmarite atat in cadrul competitiei Victory Cup, cat si Smart Cup.

Despre sponsorizare, reprezentantii echipei au declarat:

Incepand cu etapa a 17-a, surprize placute se intampla in Dristor, unde Barter Web se alatura echipei ca sponsor principal! […] Multumim pentru suport si speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor, iar finalul editiei a 8-a Victory Cup Casa Pariurilor sa ne gaseasca pe un loc 8-10, propus inca de la inceputul campionatului.”

Dristor Predators, o echipa de fotbal care merita urmarita

Jucatorii de la Distror Predators, care poarta cu mandrie sigla Barter Web pe teren, au inceput sa fie remarcati datorita performantelor obtinute. Spre exemplu, in cadrul Victory Cup, etapa a 7-a, Paul Iordache a fost nominalizat in competitia pentru cel mai frumos gol al etapei.

La inceputul editiei a 9-a a ligii 2A Victory Cup, echipa Distror Predators avea urmatoarea componenta:

  • Portari: Cosmin Boitan / Andrei Stanciu / Ghita Valentin
  • Fundasi: Paun Cristian / Ion Alexandru / Nechita Marius / Eduard Zahiu / Tirla Mihai / Razu George
  • Mijlocasi: Pescaru Valentin / Paul Iordache / Ilie Teodor / Bucurescu Ionut / Meteleanu Stefan / Banica Mihai / Barbu Catalin / Alin Dumitru
  • Atacanti: Parolea Florin / Mincu Catalin / Gabriel Banica

Ultimul meci al acestui an a adus schimbari la nivelul echipei. Doi noi jucatori s-au alaturat Dristor Predators: Gabriel Gheorghe si Marius Dobre.

Poti urmari activitatea echipei Dristor Predators pe site-ul oficial si pe Facebook.

Barter Web: peste 10 ani de experienta in servicii web

Pe langa multitudinea de lucruri minunate pe care le poate realiza, cu entuziasm si profesionalism, Barter Web pune la dispozitie servicii complete pentru: creare site de prezentare si creare magazin online (solutii e-commerce), realizare platforme/portale web profesionale, realizare solutii web si desktop custom (software la comanda), dezvoltare aplicatii mobile, web design, SEO, social media, hosting web si mentenanta site, realizare pagini web si promovare pe propria platforma, bartera.ro.

In cei peste 10 ani de activitate in acest domeniu, echipa Barter Web a realizat peste 250 de solutii tehnice pentru mediul online. Afla mai multe despre ce poate face pentru tine Barter Web!

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2024. All rights reserved.