fbpx

Blog

Bartera – pachete de promovare online pentru afacerea ta

Bartera – pachete de promovare online pentru afacerea ta

22 apr. 2020 Povesti de succes 634

In ziua de astazi, totul se muta in mediul online. Indiferent ce tip de afacere conduci sau in ce domeniu operezi, daca nu ii creezi acesteia si o identitate vizuala in mediul online, afacerea ta aproape ca nu exista. Prezenta online a afacerii tale a devenit o cerinta obligatorie; toti potentialii clienti cauta pe internet informatii despre o firma inainte sa achizitioneze ceva de la aceasta. Indiferent daca scoate la vanzare produse sau servicii, o afacere nu are credibilitate atat timp cat nu este prezenta si in mediul online.

Platforma Bartera a anticipat aceasta tendinta a consumatorilor si a elaborat o serie de pachete de promovare care sa creeze o prezenta online importanta pentru afacerile mici si mijlocii. Aceste pachete sunt gandite in special pentru a sprijini firmele care nu beneficiaza de bugete mari pentru promovare online. Sunt ajustate si adaptate constant pentru a permite o crestere naturala si eficienta a identitatii vizuale pe care o afacere o afiseaza in mediul online.

Pachetul Standard Bartera – gratuit

Bartera are misiunea de a ajuta mediul de afaceri autohton, cu precadere pe intreprinzatorii mici si mijlocii; pe cei care fie sunt la inceput de drum, fie lucreaza de mai multi ani pe piata, dar nu si-au creat inca nici cea mai mica indentitate vizuala pentru afacerea lor. Pentru acestia, Bartera a creat un pachet de promovare gratuit, care ofera posibilitatea afacerilor de a fi listate online, de a beneficia macar de o minima prezenta pe internet. Pachetul gratuit oferit este unul destul de generos.

Fiecare afacere isi poate crea un cont si o pagina pe care sa afiseze informatii despre activitatea proprie. Fiecarei afaceri i se poate asocia un logo si o imagine cover, o descriere, programul de lucru, adresa fizica a afacerii si i se pot insera link-uri catre website-ul propriu sau catre conturile de social media (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube, Pinterest). In plus afacerile vor beneficia de localizarea afacerii pe GoogleMaps (un “pin pe harta”) si posibilitatea de a primi recenzii (review-uri si rating). Vizitatorii unici ai afacerii vor fi afisati pe pagina fiecarei afaceri.

Pachetul Premium Bartera

Pentru afacerile care isi doresc mai mult, Bartera ofera pachetul Premium, care, pe langa functionalitatile pachetului Standard, vine cu o serie de beneficii suplimentare. Pachetul Premium este gandit pentru minim 6 luni si vine in plus cu redactarea optimizata SEO a descrierii afacerii, cu posibilitatea de afisare pe pagina afacerii a unei galerii foto si cu posibilitatea adaugarii a maxim 12 produse/servicii si preturi pe pagina (vezi ex: https://bartera.ro/firme/aroma-si-savoare/). Vizibilitatea online a paginii afacerii este imbunatatita considerabil prin crearea unui video animat de impact pentru logo-ul societatii.

Promovarea online este asigurata prin articole trimestriale postate pe blog-ul Bartera (vezi ex: https://bartera.ro/firme/sport-4-life-concept/), prin postari lunare pe paginile de Facebook (vezi ex: https://www.facebook.com/bartera.ro/posts/) si Instagram Bartera si prin adaugarea a maxim 12 produse/servicii pe MarketPlace-ul Facebook. Promovarea pe blogul si pe paginile de socializare Bartera aduce rezultate considerabile pentru cresterea vizibilitatii online a unei afaceri. Pretul lunar pentru pachetul Premium este de doar 97 de lei.

Pachetul Corporate Bartera

Pentru afacerile care isi doresc si mai mult, Bartera a realizat pachetul Corporate, care, pe langa functionalitatile pachetelor Standard si Premium, vine cu noi servicii. Pachetul Corporate este de asemenea gandit pentru minim 6 luni de abonament. Un impact considerabil pentru cresterea vizibilitatii online cu care vine acest pachet este adus de realizarea unui video animat care prezinta activitatea afacerii. Optimizat si gandit intr-o nota oarecum haioasa, filmuletul realizat fixeaza in ochii vizitatorilor paginii, imaginea online a afacerii tale.

In plus, promovarea online este completata prin adaugarea unei etichete “Promovat prin Bartera”, care permite afisarea afacerii respective inaintea altor firme. De asemenea afacerile care achizitioneaza pachetul Corporate devin automat candidate la “Firma Saptamanii”. Postarea trimestriala a unor articole de tip advertoriale pe site-urile partenere, aduce afacerii o crestere suplimentara pe partea de optimizarea SEO.  Pretul lunar pentru pachetul Corporate este de doar 197 de lei.

Pachetul Personalizat Bartera

Pentru afacerile care isi doresc mult mai mult, care vor sa beneficieze de o crestere rapida a identitatii vizuale online, Bartera poate oferi pachete personalizate. Bartera beneficiaza de colaborarea cu parteneri insemnati in toate zonele si domeniile care tin de promovare online. Poti beneficia de servicii profesionale pentru Promovare Google Ads, promovare social media, redactare de continut SEO, redactare si publicare advertoriale.

De asemenea, Bartera ofera servicii complete de Web design (creare website-uri, creare magazine online, creare logo-uri sau landing page-uri), servicii complete IT, dar si servicii de editare foto/video si realizare de video-uri animate. Tot pe Bartera gasesti cei mai buni experti in dezvoltare software si aplicatii mobile. Serviciile oferite de platforma pot fi comandate si individual. In functie de solicitarile primite, preturile vor fi calculate personalizat in functie de nevoile clientilor.

Nu pierde timpul si apeleaza la serviciile Bartera pentru a creste notorietatea afacerii tale in mediul online! Adauga-ti acum afacerea!

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2021. All rights reserved.