fbpx

Blog

4 idei pentru mamele care isi doresc o afacere de acasa

4 idei pentru mamele care isi doresc o afacere de acasa

12 sept. 2019 Idei de afaceri 530

In prezent, din ce in ce mai multe mamici isi doresc sa ramana acasa pentru a-si creste copiii si a le fi aproape, avand, totusi, posibilitatea de a contribui la bugetul familiei. Vestea buna este ca, dincolo de faptul ca prima cautare poate fi dificila, in prezent exista numeroase oportunitati pentru o afacere de acasa. Internetul face mult mai usoara inceperea unei afaceri flexibile, ce poate fi coordonata din propriul camin.

Daca te afli intr-o asemenea situatie, iata mai jos cateva idei ce iti pot fi de ajutor:

Ofera un serviciu on-line

Exista un infinit de servicii pe care le poti realiza chiar de la tine de acasa. Este important sa iti analizezi cunostintele, pasiunile, interesele si chiar un potential talent pentru a identifica ce servicii poti oferi la nivel virtual. Printre aceste activitati se numara redactarea de continut, tehnoredactarea documentelor, design grafic, asistenta virtuala si multe altele. Poti lua chiar activitatile de baza pe care le faceai la locul de munca anterior, transformandu-le intr-o afacere de acasa. Te poti adresa altor persoane fizice sau poti lucra direct cu companiile. De asemenea, exista multe platforme on-line dedicate celor ce isi doresc sa lucreze de acasa, platforme unde iti poti crea rapid un cont si trimite oferte pentru diferite solicitari.

Vinde produse on-line

Daca ai visat intotdeauna sa ai propriul magazin, e timpul sa iti transformi visul in realitate. Nu trebuie sa fie unul fizic ci te poti orienta catre un magazin virtual. Internetul face, astazi, usoara vanzarea produselor din orice locatie, chiar si de acasa. De la o anumita varsta ii poti implica si pe copii, responsabilizandu-i. Ei pot impacheta comenzile, pregatindu-le pentru livrare. Ai varianta de a vinde produse realizate chiar de tine, produse handmade sau de a revinde produse cumparate en-gros de la diferiti furnizori. Iti poti construi o platforma e-commerce sau poti colabora cu Amazon. Exista si cursuri dedicate pe care le poti urma pentru a obtine profit in termen scurt.

Blogging/vlogging

Cu siguranta ai o pasiune si ce poate fi mai placut decat sa impartasesti celorlalti informatii despre aceasta? Un blog sau un vlog reprezinta o modalitate placuta de a face bani dintr-un subiect ce iti place si care, cu siguranta, este de interes si pentru altii.

Desi tu oferi informatiile in mod graduit, exista multe modalitati de a face bani, inclusive Google AdSense si alte programe pentru reclame, ce vor insera o reclama in cadrul website-ului tau iar tu vei fi platit atunci cand oamenii vor da click pe acesta (click-urile nu pot proveni de la tine deoarece vei incalca Termenii si Conditiile programului). Alte variante de a face bani din blogging sau vloggining este vanzarea propriilor produse, vanzarea unor produse afiliate sau vanzarea spatiului de publicitate.

Ofera meditatii sau cursuri on-line

Daca ai un anumit talent pe care le-ai dezvoltat, de exemplu canti la pian sau o anumite abilitate deprinsa la locul de munca anterior, de exemplu matematica, poti alege sa oferi meditatii copiilor sau tinerilor ce au nevoie de ajutor. Faptul ca esti mama reprezinta un plus deoarece deja stii sa lucrezi cu copiii. Venitul nu este semnificativ daca nu lucrezi cu multi copii insa programul este flexibil si il poti stabili astfel incat sa corespunda nevoilor tale. In cazul in care nu ii poti primi la tine acasa, exista variant sustinerii unor cursuri on-line, folosind programe precum Skype sau platforme de videoconferinta. Acest lucru este foarte util deoarece te poti adresa persoanelor din locatii diferite.

Bartera sustine afacerile independente realizate de mamici. Daca ai o activitate pe care o realizezi de acasa, vino pe Bartera si ti-o facem cunoscuta! Inscrierea pe platforma este gratuita.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2020. All rights reserved.