fbpx

Promovare Google Ads

Una dintre cele mai eficiente si in acelasi timp una dintre cele mai simple metode de a atrage clienti noi catre afacerea ta si catre brand-ul tau il reprezinta AdWords sau Google Ads. Prin promovare Google Ads poti sa te pozitionezi cu website-ul business-ului tau in topul motoarelor de cautare intr-un timp foarte scurt.

Promovarea de tip Google Ads se mai numeste si promovare pay-per-click. Cu alte cuvinte, platesti promovarea pentru fiecare click, iar acest lucru iti permite sa ai controlul asupra bugetului pe care il aloci unei astfel de campanii de promovare. Un alt avantaj al unor campanii Google Ads este reprezentat de faptul ca se poate masura si cuantifica eficienta fiecarei astfel de campanii, avand astfel imaginea rezultatelor in raport cu investitia intr-o campanie de promovare Google Ads.

Astfel de campanii Google Ads sunt recomandate cu precadere atunci cand doresti sa cresti rapid traficul website-ului afacerii tale si doresti sa iti depasesti competitorii de pe piata pe care activezi cu business-ul tau. Daca vrei sa te bucuri de avantajele unei astfel de campanii de promovare Google Ads, la Bartera poti beneficia de servicii de creare de astfel de campanii Google Ads.

La Bartera vei gasi o echipa de profesionisti in promovare online care vor crea campanii de promovare Google Ads pentru ca business-ul tau sa beneficieze de rate de conversie foarte bune, de cresterea traficului pe website, dar mai ales de cresterea tranzactiilor online inregistrate pe site. Pentru a atinge aceste deziderate ale oricarei campanii Google AdWords specialistii in promovare online de la Bartera se vor baza pe o strategie bine definita si implementata cu succes in numeroase astfel de campanii de promovare concepute anterior.

Pentru a gasi strategia corecta pentru domeniul in care activezi cu business-ul tau este necesara analiza pietei pentru identificarea grupurilor de potentiali clienti. Ulterior se vor identifica cuvintele cheie relevante pentru domeniul de activitate folosind tehnici sofisticate. Urmeaza etapa de optimizare a campaniei AdWords si de implementare a acesteia. In aceasta etapa se continua cu focusarea pe rafinarea grupurilor tinta carora ne adresam prin intermediul acestor campanii de promovare. In cadrul unor astfel de campanii Google Ads este necesara acordarea atentiei pentru anunturile care insotesc aceste campanii, anunturi care trebuie sa contina cuvinte cheie relevante si specifice business-ului promovat. Pentru a urmari rezultatele unei astfel de promovari prin intermediul Google Ads, profesionistii in promovare online vor intocmi rapoarte lunare cu privire la stadiul in care a ajuns business-ul tau in urma acestor campanii si care este randamentul investitiei.

In vederea atragerii unui numar cat mai mare de clienti si a cresterii tranzactiilor online pentru business-ul tau iti recomandam sa lasi pe mana echipei de experti in campanii de promovare Google Ads de la Bartera aceasta sarcina. Vei beneficia de experienta si expertiza in astfel de campanii pay-per-click si te vei bucura de cel mai bun raport rezultate-investitie initiala. Cele mai eficiente metodologii sunt puse la dispozitia celor interesati de campanii de promovare Google AdWords, indiferent de domeniul de activitate. Alege campanii de promovare Google Ads de la Bartera pentru a fi afisat rapid pe primele pagini in motoarele de cautare.

CERE OFERTA

629

firme

In acest moment sunt 629 de firme active inscrise pe platforma

24

orase

Firme din 24 de orase sunt inregistrate pe platforma

800+

recenzii

Citeste mai mult de 800 de recenzii lasate de vizitatorii nostri

1000+

vizitatori

Ne mandrim cu peste 1000 de utilizatori activi pe site in fiecare zi

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2021. All rights reserved.