fbpx

Creare website de prezentare

Un website de prezentare reprezinta cea mai simpla si in acelasi timp cea mai eficienta abordare pentru a face un business cunoscut in randul clientilor. Fie ca vorbim despre un business foarte mare, fie ca vorbim despre o afacere locala, un website de prezentare este exact ceea ce ai nevoie pentru a face ca cei carora te adresezi sa te gaseasca si sa descopere produsele sau serviciile pe care business-ul tau le ofera.

In contextul in care utilizatorii mediului online sunt tot mai multi si in contextul in care fiecare dintre noi cauta de la cele mai comune produse pana la cele mai specifice servicii in motoarele de cautare de pe internet, un site de prezentare este o metoda foarte la indemana pentru promovarea oricarei afaceri. Un site de prezentare este imaginea in mediul online a oricarui business. In consecinta, atunci cand ai luat decizia de a apela la un website trebuie sa te asiguri de faptul ca vei beneficia de expertiza si cunostintele unor profesionisti in creare website de prezentare.

Primul pas in crearea website-ului oricarui business il reprezinta stabilirea obiectivelor pe care site-ul trebuie sa le atinga. In situatia in care ideea cu privire la cum sa arate website-ul inca nu exista, specialistii de la Bartera iti ofera posibilitatea de a stabili de comun acord aceste obiective pentru ca ulterior sa stim exact directia in care ne indreptam. Pornind de la obiective se va stabili cum va arata grafica site-ului astfel incat informatia prezenta pe website sa fie mai usor de parcurs si de inteles de catre cei care vor accesa site-ul respectiv.

Urmatorul pas in crearea unui website de prezentare este acela de a ne asigura de faptul ca orice utilizator va putea accesa site-ul respectiv atat de pe un computer, cat si de pe un telefon mobil sau de pe tableta. De asemenea, trebuie ca site-ul creat sa fie adaptat la diferite rezolutii. Site-ul nou creat trebuie sa fie unic si sa ramana in memoria celor care il acceseaza astfel incat atunci cand sunt interesati de un produs sau serviciu oferit de business-ul tau utilizatorii sa stie unde sa revina.

Pentru o promovare eficienta un website trebuie sa fie optimizat pentru motoarele de cautare de pe internet, motoare de cautare precum Google, Bing sau Yahoo. Pentru acest lucru se apeleaza la cuvinte cheie reprezentative pentru business-ul tau, aceste cuvinte cheie fiind elementul de baza prin care site-ul nou creat va urca in Google si va putea ajunge pe primele pagini. Dincolo de design si de continutul optimizat SEO, orice website de prezentare trebuie sa beneficieze si de o serie de actiuni pe partea de programare.

Daca vrei sa iti promovezi afacerea prin intermediul unui website de prezentare care sa faca diferenta si sa se bucure de un design unic, la Bartera vei putea gasi cei mai buni profesionisti in astfel de servicii. Mai mult decat atat, Bartera te pune in legatura cu firme specializate in creare website de prezentare care iti ofera astfel de servicii la cele mai avantajoase preturi.

CERE OFERTA

629

firme

In acest moment sunt 629 de firme active inscrise pe platforma

24

orase

Firme din 24 de orase sunt inregistrate pe platforma

800+

recenzii

Citeste mai mult de 800 de recenzii lasate de vizitatorii nostri

1000+

vizitatori

Ne mandrim cu peste 1000 de utilizatori activi pe site in fiecare zi

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2021. All rights reserved.