fbpx

Creare logo

Identitatea unui brand este data atat de numele brand-ului, cat si de logo-ul acestuia. In orice campanie de promovare, logo-ul va insoti numele brand-ului, iar odata ce numele brand-ului in sine devine cunoscut, logo-ul poate ajunge sa fie elementul care sustine si reprezinta brand-ul in raportul cu potentialii clienti.

Un logo reprezinta imaginea vizuala a unui brand si tocmai de aceea este foarte important ca imaginea sa fie una care sa ramana in memoria potentialilor clienti. Un logo trebuie sa fie conceput astfel incat sa ajunga sa fie printre cele mai cunoscute si cele mai usor de recunoscut dintre logo-urile dintr-un anumit domeniu de activitate. Din aceasta perspectiva cel care creeaza logo-ul nu trebuie doar sa fie inventiv si creativ, ci trebuie sa inteleaga foarte bine business-ul si conceptul de la care porneste brand-ul respectiv. Doar astfel va putea crea un logo reprezentativ si care transmite mesajul brand-ului.

Orice logo trebuie creat pornind de la cateva principii de baza. In primul rand un logo trebuie sa fie inconfundabil si sa poarte o amprenta unica, dar in acelasi timp trebuie sa fie cat mai simplu. Avand in vedere ca un logo transmite conceptul business-ului, acesta trebuie sa fie memorabil. Un al treilea principiu ce trebuie respectat atunci cand vorbim despre creare logo se refera la reprezentativitatea pe care acesta trebuie sa o ofere business-ului si nu neaparat nisei in care activezi cu business-ul. De asemenea, pentru ca un brand este definit prin mai multe atribute, logo-ul trebuie sa se regaseasca in toate aceste atribute prin prisma faptului ca doar astfel logo-ul poate pozitiona brand-ul pe piata unde activeaza. Nu in ultimul rand, logo-ul trebuie sa poata fi modificat ulterior, dupa decenii, insa este important sa nu se intervina asupra elementelor cheie ale logo-ului, ci doar asupra unor elemente de design.

Daca ai nevoie de un logo pentru business-ul tau, atunci trebuie sa stii ca la Bartera vei putea beneficia de servicii de creare logo din partea unei echipe de profesionisti. La Bartera intelegem exact care sunt principiile si mesajele pe care un brand doreste sa le transmita potentialilor clienti. Pe baza acestei intelegeri, dar si a experientei in tot ceea ce inseamna creare logo, echipa de la Bartera iti va putea pune la dispozitie o multime de logo-uri personalizate pentru fiecare afacere in parte. Fiecare model de logo este foarte atractiv si reuseste sa comunice prin elemente de identitate vizuala care sunt aspectele definitorii ale afacerii tale si ce ofera aceasta potentialilor clienti.

Toate logo-urile create de echipa de profesionisti de la Bartera sunt in format vectorial astfel incat sa poti folosi logo-ul creat intr-o larga diversitate de scopuri. Ai in vedere faptul ca logo-ul iti va insoti business-ul in drumul catre succes. Prin urmare iti vei dori ca business-ul tau sa fie reprezentat de o imagine vizuala de exceptie si care sa transmita exact valorile si principiile pe care doresti sa le oferi clientilor. Pentru acest lucru, expertiza, experienta si viziunea echipei de experti de la Bartera reprezinta cea mai potrivita alegere atunci cand ai nevoie de servicii de creare logo.

CERE OFERTA

629

firme

In acest moment sunt 629 de firme active inscrise pe platforma

24

orase

Firme din 24 de orase sunt inregistrate pe platforma

800+

recenzii

Citeste mai mult de 800 de recenzii lasate de vizitatorii nostri

1000+

vizitatori

Ne mandrim cu peste 1000 de utilizatori activi pe site in fiecare zi

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2021. All rights reserved.