Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile

Proiect finantat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR)
Agentia pentru finantarea investitiilor rurale – AFIR

Societatea BART ER PLATFORM este un Start UP infiintat in anul 2016 care isi propune sa devina un etalon in ce priveste schimbul de servicii pe piata din Romania.

Obiectivele platformei noastre sunt:

  • de a deveni una dintre cele mai mari platforme de prezentare din tara
  • de a fi un loc unde utilizatorii pot gasi orice isi doresc
  • de a promova toate tipurile de activitati
  • de a deveni o harta interactiva pentru toate activitatile independente.

 
Platforma bartera.ro se adreseaza societatilor mici si mijlocii cu o expunere redusa sau ineficienta in mediul online. Intr-o perioada in care piata economica este dominata de unitati corporatiste si mari jucatori, societatile mici si mijlocii sunt sortite pieririi daca nu se adapteaza noilor tendinte existente in piata.

Profesionistii independenti sunt din ce in ce mai greu de gasit in mediul online, fie ca vorbim de cizmari, croitori, instalatori sau firme de anvergura mica si mijlocie care ofera bunuri sau servicii direct catre consumatori.

Magazinele „de bloc”, macelariile, brutariile, vinariile au fost sufocate de lanturile marilor magazine comerciale, iar multe dintre vechile mici afaceri au murit sau se zbat pentru supravietuire. Piata este intr-o continua schimbare, iar conditiile impuse de mari jucatori sunt tot mai greu de sustinut pentru jucatorii mici si mijlocii. In acest context, platforma Bartera a fost creata pentru a reprezenta afacerile mici si mijlocii, intr-o piata unica si inovativa si pentru a creste competitivitatea acestora in mediul online.

Vrem sa fim locul in care vii atunci cand vrei sa gasesti un electrician sambata seara aproape de tine; vrem sa stii ca pe Bartera vei putea gasi un buchet de flori cat mai aproape de locul intalnirii si vrem sa afli usor ce cabinet veterinar s-a deschis aproape de casa ta. Pe scurt, vrem sa fim aici pentru tine si vrem sa te poti baza pe noi atunci cand ai nevoie.