fbpx

Mida Soft Business

Comert si magazine, Servicii, Finante, Calculatoare si internet, Servicii industriale, Software, Service PC, Servicii de imprimare

Strada Doina nr.9, Etajul 1, Incinta Dual, Sector 5, București, Cod postal 052151

Despre Mida Soft Business

Mida Soft Business este solutia ideala pentru echipamentele IT&C si Print, dar si pentru programe de Cyber Security. Aceasta firma este un partener de incredere pentru industria IT, oferind solutii flexibile, sigure și eficiente. De la echipamente IT, dezvoltare software, echipamente de printat sau consumabile, servicii integrate de cost per pagina, papetarie si birotica.

De ce Mida Soft Business este solutia ideala pentru echipamentele IT&C si Print dar si pentru programe de Cyber Security? Deoarece programele de Cyber Security oferite de companie iti protejeaza afacerea prin prevenirea si depistarea atacurilor cibernetice interne si externe. Datele tale financiare, tehnice, economice, cele cu caracter personal pe care le stochezi dar si corespondenta interna sunt in siguranta acum. Prin Vectra Cognito, Stealthbits, Babelnet, Wallix, Teramind, Stormshield, Xton si Pentera, securitatea ta este asigurata.

Vectra Cognito este o solutie rapida si eficienta pentru a identifica si opri atacatorii din retaua ta. Folosind elemente de AI – inteligenta artificiala solutia ofera posibilitatea depistarii atacurilor in timp real, oferindu-ti toate detaliile necesare pentru o actiune imediata.

Pentera este unica platforma din lume de Penetration Test, automatizata complet, care permite companiilor sa-si valideze si imbunatateasca continuu securitatea. Folosind de asemenea inteligenta artificiala, executarea testelor de penetrare se fac in fiecare zi, saptamana si ori de cate ori apare o schimbare. Fiecare atac este descris in detaliu pentru a intelege actiunea hacker-ului, pentru obținerea  pasiilor critici necesari pentru remedierea care trebuie realizata.

Societatea detine si solutii software pentru Productie, Service, Distributie, Gestiune Stocuri, Mijloace Fixe, Resurse Umane, Salarizare si Financiar Contabilitate. De asemenea, prin ERA, solutia ERP pe care o detine, societetea ofera soltutii si pentru alte sectoare de activitate. Salubritate, Catering, Management Documente sau Medical sunt doar cateva dintre acestea.

Cu un portofoliu vast de solutii si servicii pentru Corporatii si IMM-uri, Mida Soft face peste 4000 de clienti fericiti. Apeleaza cu incredere la acesta companie pentru a putea beneficia de cele mai competente, complete si sigure solutii.

Promovare afaceri online

Harta Mida Soft Business

Adauga un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Statistici Mida Soft Business

 • Vizualizari
  93

Program Mida Soft Business

 • Luni 09:00 - 17:30
 • Marti 09:00 - 17:30
 • Miercuri 09:00 - 17:30
 • Joi 09:00 - 17:30
 • Vineri 09:00 - 17:30
 • Sambata inchis
 • Duminica inchis
Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

 • Creare Site Web
 • Creare Magazine Online
 • Promovare Site Web
 • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2021. All rights reserved.