fbpx

Despre Grow Wise

Grow Wise este o agentie de digital marketing. Ne focusam pe construire de brand si promovare / brand awareness. Lucram site-uri de prezentare, websiteuri e-commerce sau bloguri. Oferim servicii de branding si promovare pe social media. De asemenea, stim ca orice web site are nevoie de promovare pentru a fi vizibil online. Printre serviciile oferite de agentia nostra veti gasi si SEO. Optimizarea SEO se refera la munca pe site si in afara site-ului ventru a creste autoritatea domeniului dumneavoastra.

Se recomanda ca serviciile de SEO sa fie facute in momentul in care construim un website nou. De multe ori ne confruntam cu situatia in care clientul detine un web site de cativa ani vechime si fara nici un fel de optimizare facuta. Atunci expertii de SEO lucreaza fiecare pagina in parte si adauga expresii si cuvinte cheie. Dupa optimizarea pe site, se lucreaza SEO in afara site-ului prin construire de linkuri externe.

Speram sa fim de folos cat mai multor firme. Serviciile noastre sunt facute cu integritate, respect pentru client si pasiune pentru industrie.

Promovare afaceri online

Adauga un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2020. All rights reserved.