fbpx

Despre Edugate

Edugate reprezinta o platforma de cursuri de dezvoltare profesionala si personala ce va ofera o poarta spre cunoastere. Credem in educatie si credem ca fiecare din noi putem sa crestem si sa ne dezvoltam. EDUGATEPoarta spre educatie isi doreste sa faciliteze accesul spre aceasta dezvoltare. Fie ca vrei sa faci un curs acreditat, fie ca vrei sa faci un curs de dezvoltare personala, iti punem la dispozitie traineri calificati si experienta lor profesionala. Oferim companiilor cursuri personalizate pe nevoile lor, deoarece dezvoltarea angajatilor contribuie la cresterea companiilor. Cu ajutorul Edugate fiecare persoana care doreste sa creasca atat in plan profesional, cat si in plan personal va putea beneficia de cursuri si trainguri menite a ne ajuta sa crestem si sa ne dezvoltam chiar si dupa ce am incheiat cu educatia formala din scoli si universitati.

Societatea moderna este foarte dinamica si in acest context la Edugate ne propunem sa oferim tuturor acelora care isi doresc sa fie mereu pregatiti pentru schimbarile care pot sa apara in plan personal sau in plan profesional diferite oportunitati pentru a invata cum sa faca fata acestor schimbari. Toate cursurile si training-urile pe care le oferim sunt sustinute si predate de oameni calificati si de traineri cu pregatire in domenii precum psihologie, resurse umane sau stiinte ale educatiei. Marele avantaj ale echipei de traineri de la Edugate este faptul ca la randul lor acestia au fost beneficiari de cursuri si training-uri. Tocmai de aceea acesti traineri au in vedere dorintele si nevoile celor care isi doresc sa participe la cursuri si training-uri. In consecinta pot pregati fiecare curs si fiecare training privind din perspectiva viitorului cursant.

Fie ca vorbim despre cursuri si training-uri are se adreseaza persoanelor fizice, fie ca ne referim la cursurile gandite si concepute pentru companii, la Edugate fiecare client poate beneficia de cursuri personalizate astfel incat acestea sa raspunda nevoilor si dorintelor lor. Indiferent daca iti doresti sa ai mai mult succes la interviurile de angajare, sa negociezi mai eficient cu partenerii de business sau sa iti cresti increderea in tine, la Edugate vei putea gasi cursuri si trainguri care sa te ajute in astfel de obiective.

Promovare afaceri online

Articole Edugate

  Cum sa intelegi cu adevarat cat de important este procesul de vanzare

  Vanzarea inseamna schimbul de proprietate al unor produse contra unei sume de bani. Este o activitate atat de comuna in zilele noastre incat uneori nici nu o mai percepem, si nici nu ii mai dam importanta. In acest moment „cumpararea unor produse” este o activitate aproape zilnica, nu este zi in care membrul unei familii [...]

  S-a lansat Edugate – poarta ta spre educatie

  Asa cum spunea si Nelson Mandela, educatia este cea mai puternica arma ce poate fi folosita pentru a schimba lumea. Cu acest gand a pornit la drum si echipa Edugate. in prezent, Edugate inseamna 20 de cursuri, 420 de cursanti si 4 traineri, dar paleta de cursuri se imbogateste in permanenta, asadar urmarind site-ul veti [...]

Adauga un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Review-uri Edugate

  Statistici Edugate

  • Vizualizari
   778

  Program Edugate

  • Luni 09:00 - 18:00
  • Marti 09:00 - 18:00
  • Miercuri 09:00 - 18:00
  • Joi 09:00 - 18:00
  • Vineri 09:00 - 18:00
  • Sambata inchis
  • Duminica inchis
  Web Design Bucuresti

  Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

  Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

  Convinge-te

  © Bartera 2024. All rights reserved.