fbpx

Cum functioneaza

Cum sa activezi si tu pe platforma Bartera

Bartera.ro e un site de promovare online pentru afacerile care vor sa-si creasca expunerea online si sa-si largeasca baza de clienti. Inscrierea pe Bartera e simpla si rapida. In plus, e complet gratuita si va ramane mereu asa. Odata ce te-ai inscris, vei putea colabora cu alte companii si vei putea vinde produse si servicii catre utilizatorii de pe site. Iata ce trebuie sa faci:
Pasul 1
01 .

Iei legatura cu noi

Ca sa incepi, nu ai nevoie decat de o adresa de email si un numar de telefon la care te putem contacta. Pentru a lua legatura cu noi, completeaza formularul de inscriere de pe site. Poti ajunge usor la formular, printr-un click pe Inscrie Afacerea sau cu un scroll pana in josul acestei pagini. Odata ce ai completat formularul de inscriere, apasa pe Trimite.

Iei legatura cu noi
Pasul 2
02 .

Ne cunoastem mai bine

Dupa ce completezi formularul de inscriere, vei primi de la noi cateva intrebari despre serviciile sau produsele tale. Detaliile pot face diferenta pe internet, atat pentru clienti cat si pentru viitorii tai parteneri, asa ca ele sunt mereu binevenite. Dupa ce ai terminat de raspuns la intrebarile noastre, ni le poti trimite direct prin email.

Ne cunoastem mai bine
Pasul 3
03 .

Incarcam afacerea ta pe site

Odata ce primim de la tine informatiile de care avem nevoie, suntem gata sa urcam afacerea ta pe site. In acest punct, nu mai ramane decat sa ne trimiti o fotografie pentru profilul companiei tale si sa astepti. In maximum 24 de ore, firma ta va aparea pe site si vei putea incepe sa interactionezi cu alte companii si cu utilizatorii nostri.

Incarcam afacerea ta pe site

Intrebari frecvente

Ce este Bartera?

Bartera este o platforma de promovare online gratuita pentru afacerile mici si mijlocii care vor sa-si intensifice prezenta pe internet si sa-si mareasca numarul de clienti. Pe Bartera iti poti expune produsele si serviciile gratuit si poti lega colaborari si parteneriate cu alte firme pentru imbunatatirea ofertelor tale.

Toate tipurile de afaceri sunt bine primite pe Bartera, indiferent de dimensiunea sau domeniul lor de activitate si, bineinteles, atat timp cat sunt legale. De asemenea, forma de organizare juridica a companiei nu reprezinta, nici ea, un impediment pentru inscriere, indiferent ca administrezi un SRL, o Asociatie Familiala sau un PFA.

Bartera este un site de promovare online pentru companii, care iti ofera posibilitatea sa expui produsele si serviciile pe care le oferi pe o piata libera si activa. Prin Bartera vei creste expunerea companiei tale pe internet si vei avea ocazia sa gasesti noi clienti pentru ceea ce oferi. Prin Bartera vei putea accesa gratuit o piata noua de desfacere pentru produsele tale, dar si un mediu de promovare online pentru afacerea ta.

Ai acces la o serie de servicii pentru a te promova in cadrul site-ului Bartera. Acestea includ: afisarea preferentiala a profilului companiei tale, o pozitionare mai buna pentru anunturile tale sau chiar un banner pe site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, ia legatura cu echipa noastra si cere-ne o oferta de pret.

Cat costa inscrierea unei firme pe Bartera?

Inscrierea unei companii pe Bartera e gratuita si va ramane gratuita. Toate functiile profilului tau, pot fi accesate si utilizate fara niciun cost.

Echipa noastra te poate ajuta cu fiecare aspect care tine de promovarea online a afacerii tale. Avem experti pregatiti in: web design, gazduire si mentenanta, creare de software, pozitionare in motoarele de cautare, redactare de text si chiar editare foto-video.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2019. All rights reserved.