fbpx

Despre Colo.ro

Colo.ro este site-ul unde gasesti solutia ideala pentru gazduirea serverului tau.  Cu o experienta de peste 15 ani in industrie si cu peste 250 de servere gazduite, CHLM Data Center este garantia calitatii servicilui de gazduire. Amplasarea intr-o zona cu risc seismic limitat, echipamente si managementul foarte moderne, garanteaza functionarea serviciilor intr-un procent apropiat de 100%.

CHLM Data Center ofera suport tehnic si consultanta 24/7 celor peste 120 de clienti pe care ii are. Apeland la serviciile companiei, beneficiezi de reducerea costurilor asociate investitiilor in infrastructura. Data Center-ul are implementate masuri tehnice care sa asigure continuitatea functionarii tuturor elementelor cheie ce asigura buna functionare a unui server.

Intra pe site-ul colo.ro, configureaza-ti serviciile pe care ti le doresti si bucura-te de siguranta si profesionalismul echipei CHLM.

Promovare afaceri online

Harta Colo.ro

Adauga un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Review-uri Colo.ro

  • O firmă cu adevărat deosebită. Serviciile şi interesul oferite de această firmă sunt extraordinare. O relaţie de parteneriat în care te poţi felicita că ai intrat. Oameni deosebiţi, empatici, înţelegători şi adevăraţi profesionişti. Nota 10 cu felicitări!

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2022. All rights reserved.