fbpx

Blog

La Castelul Bran are loc prima intalnire a pasionatilor de masini electrice

La Castelul Bran are loc prima intalnire a pasionatilor de masini electrice

10 mai 2019 Povesti de succes 320

Pentru ca ne place sa sustinem evenimentele speciale dar si protejarea mediului inconjurator, te anuntam ca, in perioada 10-12 mai, la Castelul Bran, va avea loc prima intalnire nationala a pasionatilor de masini electrice. La aceasa parada unica vor participa zeci de masini electrice, venite din toata tara. Organizatorii estimeaza ca va fi cea mai mare reuniune de acest fel din Europa de Est.

De ce este interesanta participare?

In primul rand, vei putea gasi raspunsuri la intrebarile pe care le ai cu privire la masinile electrice. Proprietarii acestora vor fi la dispozitia ta pentru a te ajuta, in zonele de incarcare a masinilor, la conferinta de presa cu acces public, cat si in parcarea Castelului Bran, intr-un decor de exceptie care va pune in valoare trecutul si viitorul.

De asemenea, peisajul de basm ce are in prim plan varful tehnologiei automobilistice reprezinta un motiv in plus de participare.

Nu in ultimul rand, participand la eveniment ai posibilitatea de a lua parte la discutii privind identificarea modalitatilor de a imbunatati si incuraja tranzitia spre electromobilitatea si Romania. Trebuie sa stii ca intrunirea are ca scop socializarea si promovarea mobilitatii electrice, desfasurandu-se ca initiativa privata si neavand vreun sponsor in spate.

Cum se vor desfasura evenimentele?

Pe 10 mai va avea loc sosirea posesorilor de masini electrice la Complexul „Cheile Gradistei”.

Conferinta de presa cu acces public se va desfasura pe 11 mai si va dura doua ore (10:00-12:00), in aceeasi locatie. Subiectele abordate vor fi legate de mobilitatea electrica in general si de dificultatile legislative, financiare si logistice intampinate de catre persoanele fizice si juridice care isi doresc achizitia unui vehicul electric. Se va mai inregistra un nou record – cel mai mare numar de masini electrice care se incarca simultan, devenind cel mai mare punct de incarcare pentru vehicule electrice din Romania.

Dupa finalizarea acesteia, caravana ce va cuprinde peste 40 de masini electrice va pleca spre Castelul Bran, pe drum fiind realizate demonstratii pentru verificarea calitatii aerului precum si dovedirea zgomotului extrem de redus produs de motoare, in comparatie cu masinile care folosesc combustibili fosili. In functie de conditiile meteo, imagini unice cu peisaje pitoresti vor putea fi surprinse alaturi de cele mai noi tehnologii auto electrice. In cazul in care iti doresti sa cunosti traseul exact, acesta poate fi vizualizat aici: https://goo.gl/maps/vtY6LQt4sTuh6vQw9

Ora 13:00 va marca sosirea in parcarea Castelului Bran unde masinile vor putea fi vazute si „de aproape”, intr-un decor istoric care va marca un moment aparte in istoria automobilismului romanesc. Aici, vei avea ocazia chiar si sa te plimbi cu noile masini in calitate de pasager,  in functie de diponibilitatea fiecarui proprietar.

Evenimentul se va incheia pe 12 mai, ora 13, cand unii dintre posesorii de masini electrice se vor deplasa cu acestea spre Salonul Auto Brasov, in sprijinul electromobilitatii.

Cum se poate realiza participarea?

Este important de subliniat ca intrarea va fi libera. Cazarea se poate achita on-line sau la locatie, in baza unei rezervari.

De asemenea, te invitam sa afli mai multe informatii vizitand pagina evenimentului ce a fost creata pe Facebook: EV Fan Meetup (Intalnire Nationala)

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2020. All rights reserved.