fbpx

Blog

De ce sa inveti o limba exotica: ce avantaje iti poate aduce limba japoneza

De ce sa inveti o limba exotica: ce avantaje iti poate aduce limba japoneza

22 mart. 2019 Povesti de succes 609

In lumea globalizata de astazi, comunicarea dintre oameni, companii si tari capata un rol tot mai important pe zi ce trece. Insa comunicarea nu este posibila daca nu poti vorbi pe limba interlocutorului tau. Tocmai de aceea, cunoasterea unei limbi straine este mai importanta decat oricand. In prezent, exista foarte multe persoane care vorbesc limbi de circulatie internationala, precum engleza, germana sau spaniola, lucru care le aduce numeroase beneficii profesionale, in detrimentul celor care nu vorbesc decat limba tarii lor.

Invatarea unei limbi straine este o oportunitatea extraordinara pentru dezvoltare. Fiecare limba straina pe care o inveti iti deschide usa unui intreg univers de cunostinte, experiente si chiar prietenii. Orice limba straina pe care o inveti iti va aduce si numeroase avantaje pe plan profesional. Tot mai multe companii isi extind afacerile pe plan global, iar asta le deschide vorbitorilor de limbi straine multiple oportunitati.

Fie ca e vorba de negocieri cu clientii, discutii strategice sau oportunitati de avansare in cariera, un poliglot va fi mereu avantajat pe piata fortei de munca. Cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre cunoasterea unei limbi exotice, pe care nu o vorbesc foarte multi oameni.

Bineinteles, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala este o abilitate care te va ajuta foarte mult in cariera, insa imagineaza-ti ce avantaje profesionale vei obtine daca inveti o limba exotica, dar foarte importanta in alte parti ale lumii, cum este japoneza. Invatand limba japoneza de la experti iti vei deschide poarta catre una din cele mai puternice economii ale Asiei, iar asta fara sa fie nevoie sa iti parasesti propria tara.

Cu cat exista mai putini vorbitori pentru o limba straina, cu atat cresc oportunitatile pentru cei care depun efortul de a o invata. Japonia, spre exemplu, este o superputere economica, cu afaceri dezvoltate in sute de tari de pe intreg mapamondul, inclusiv in Romania. Cu toate acestea, numarul de vorbitori de japoneza la nivel national si chiar european este foarte mic, motiv pentru care vorbitorii europeni de japoneza sunt foarte pretuiti de companiile nipone.

Japonia este a treia putere economica a intregii lumi, cu un PIB care depaseste cifra de 4.8 trilioane de dolari, clasandu-se imediat dupa China in topul mondial. Invatand o limba exotica precum japoneza, nu doar ca iti vei largi cunostintele si abilitatile, dar vei avea nenumarate oportunitati de dezvoltare, atat pe plan personal, cat si profesional.

La centrul Bsmart vei gasi cele mai bune module de cursuri de limbi straine, atat pentru limbi de circulatie internationala, cat si pentru limbi exotice. Echipa de profesori motivati si dedicati din cadrul Centrului Bsmart te va ajuta pas cu pas sa-ti dezvolti abilitatile de citit, vorbit si scris pentru orice limba alegi, intr-un timp foarte scurt.

Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

  • Creare Site Web
  • Creare Magazine Online
  • Promovare Site Web
  • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2024. All rights reserved.