fbpx

AERO – Asociatia pentru Electromobilitate

Auto, Societate, Organizatii

Strada Echinoctiului 3, Bucuresti

Despre AERO – Asociatia pentru Electromobilitate

AERO – Asociatia pentru electromobilitate se adreseaza posesorilor de masini electrice, biciclete electrice sau orice alt mijloc de transport electric. De aceea AERO – Asociatia pentru electromobilitate este prima asociatie a pasionatilor de electromobilitate din Romania.

Pasiunea pentru electromobilitate a membrilor fondatori ai asociatiei a crescut in timp.  Consideram ca eletromobilitatea ofera o modalitate mai eficienta si mai distractiva de a calatori. Pentru ca electromobilitatea a inceput sa creasca in tara noastra am simtit nevoia sa reunim toti posesorii intr-o asociatie. Astfel putem sa schimbam informatii mult mai usor intre noi. De asemenea putem oferi recomandari celor ce doresc sa isi achizitioneze un mijloc de transport electric. Aceste recomandari vin ca urmare a experientei acumulate in timp, dar si din propria experienta a membrilor.

Credem ca electromobilitatea va deveni din ce in ce mai raspandita si in tara noastra. Deja s-a observat ca a crescut si numarul statiilor de incarcare. Cu ajutorul membrilor ei, oamenii din jur vor constientiza eficienta acesteia. Tot membrii asociatiei pot sa sprijine atat comunitatea din care fac parte cat si autoritatile locale. Putem ajuta cu sfaturi administratiile locale pentru a face trecerea la un transport in comun mai eficient energetic si mai sanatos pentru comunitate.

AERO isi propune in termen scurt sa devina cea mai mare retea de statii de incarcare electrica din Romania. Cu ajutorul membrilor ei ne dorim sa crestem numarul de statii de incarcare electrica. Asociatia pune la dispozitia membrilor sai toate bunurile acesteia. Membrii asociatiei au preturi speciale in reteaua proprie de statii de incarcare, dar si in retelele colaboratoare. In plus acestia beneficiaza de discount-uri insemnate oferite de parteneri.

Orice posesor de mijloc de transport electric poate deveni membru in asociatie. In acest fel va putea beneficia de toate avantajele aduse de calitatea de membru. Este suficient sa vizitezi site-ul asociatiei si sa completezi formularul de inscriere.

 

Anunțuri AERO – Asociatia pentru Electromobilitate

Sprijin Public 2020

In plina Pandemie de Covid-19, Romania declara stare de urgenta. Desi este suficient combustibil disponibil in acest moment, exista o posibilitate reala ca in urmatoarele saptamani sa fie rationalizat combustibilul fosil pentru utilizarea exclusiva de catre autoritati si pentru export in sprijinul altor state din U.E.

In acest context, asociatia noastra, AERO, este in situatia de a putea oferi sprijin atat cetatenilor cat si autoritatilor, prin transportul de produse din centre logistice spre populatie.

Desfasurarea acestei activitati NU presupune interactiunea cu alte persoane. NU va expuneti unor riscuri inutile.

Sprijinul nostru consta in transportul de echipamente/mancare/alte bunuri de la depozite/puncte de colectare, catre adrese individuale (home delivery) pentru persoane care nu se pot deplasa, sau se expun unui risc foarte mare prin acele deplasari.

Utilizarea masinilor electrice ar reduce consumul de combustibil, necesar autoritatilor, intr-o situatie de urgenta.

Activitatea noastra ar urma sa fie organizata in coordonare cu alte asociatii si cu autoritati cu competente in acest domeniu.

Va rog completati formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVnA-5njP3p9H71AjJI6uQ4_ViaITd79ZlY8id_-oGYAZ3SQ/viewform

Prin completarea formularului, sunt de acord cu inregistrarea datelor cu caracter personal de catre Asociatia pentru Electromobilitate - AERO si cu utilizarea acestor date, cu scopul exclusiv descris mai sus.

Promovare afaceri online

Harta AERO – Asociatia pentru Electromobilitate

Adauga un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Statistici AERO – Asociatia pentru Electromobilitate

 • Vizualizari
  335

Program AERO – Asociatia pentru Electromobilitate

 • Luni non stop
 • Marti non stop
 • Miercuri non stop
 • Joi non stop
 • Vineri non stop
 • Sambata non stop
 • Duminica non stop
Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

 • Creare Site Web
 • Creare Magazine Online
 • Promovare Site Web
 • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2022. All rights reserved.