fbpx

Academia Bonelor

Servicii

Str. Vasile Lupu, Nr.36, Ploiesti

Despre Academia Bonelor

Academia Bonelor recruteaza personal calificat pentru familiile care au nevoie de ingrijire si supraveghere copii, persoane varstnice sau cu handicap. De asemenea ofera si servicii de meditatii cu personal calificat, curatenie permanenta sau ocazionala in locuinte.

Aici dorintele clientilor sunt mereu pe primul loc. Misiunea companiei este de a le oferi servicii personalizate la un nivel ridicat de calitate. Plecand de la premisa ca fiecare familie este unica, cu asteptari diferite, compania acorda o atentie deosebita la detalii. Din respect pentru familiile care apeleaza la serviciile sale, Academia Bonelor alege cei mai potriviti candidati pentru fiecare. Bonele propuse sunt selectate si evaluate cu atentie, pentru a putea oferi clientilor un serviciu calitativ si sigur.

Fiecare parinte cauta sa ofere copilului sau inca din primii ani de viata tot ceea ce are mai bun. De multe ori parintii se vad nevoiti sa munceasca multe ore pe zi. Acest lucru se intampla pentru a putea oferi copiilor un confort cat mai ridicat, un nivel de educatie cat mai bun si o crestere armonioasa. Pe de alta parte uneori si parintii sau bunicii nostri au nevoie de ingrijire. Sunt situatii in care programul nostru nu ne permite sa le alocam ingrijirea de care au nevoie.

Pentru toate aceste probleme exista o solutie. Academia Bonelor recruteaza  personal calificat pentru familiile care au nevoie de ingrijire si supraveghere copii, persoane varstnice sau cu handicap. Fiecare familie va putea gasi exact bona pe care si-o doreste pentru ingrijirea si supravegherea copilului. Si fiecare copil sau nepot poate sa asigure ingrijire profesionista pentru parinti sau bunici. Recrutam doar persoanele cu o inalta etica morala si experienta in supravegherea si educarea copiilor. Aceleasi standarde de calitate se aplica si persoanelor recrutate pentru ingrijirea persoanlor in varsta sau cu handicap.

Atunci cand alegi una dintre bonele propuse de noi ai certitudinea ca pana si cele mai mici detalii au fost studiate inainte de a ti se propune o anumita bona. Prin prisma calitatii serviciilor oferite, a profesionalismului si a reputatiei pe care ne-am construit-o de-a lungul anilor, Academia Bonelor face parte din Asociatia Nationala a Recrutorilor din Romania. Serviciile pe care le oferim clientilor sunt acreditate de catre AJOFM Prahova.

Promovare afaceri online

Harta Academia Bonelor

Adauga un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Statistici Academia Bonelor

 • Vizualizari
  185

Program Academia Bonelor

 • Luni 09:30 - 18:00
 • Marti 09:30 - 18:00
 • Miercuri 09:30 - 18:00
 • Joi 09:30 - 18:00
 • Vineri 09:30 - 18:00
 • Sambata inchis
 • Duminica inchis
Web Design Bucuresti

Ai nevoie de un nou website? Solicita oferta personalizata!

 • Creare Site Web
 • Creare Magazine Online
 • Promovare Site Web
 • Creare Aplicatii Mobile

Oferim seriozitate, flexibilitate si preturi corecte!

Convinge-te

© Bartera 2022. All rights reserved.